Programma
De Berenkuil heeft geen eigen programmering, maar er valt wel veel te zien en te doen!

De voorstellingen en activiteiten zijn afhankelijk van de organisaties die bij ons huren. De ene keer staat er een peuteropera op het programma, de andere keer een theatersportwedstrijd. Op onze Facebook-pagina worden aankomende activiteiten aangekondigd. Informatie inwinnen en reserveren kan via de desbetreffende organisaties.

TIPS
5Ritmes en Freedance

Op de woensdagochtend wordt er week in week uit, zomer en winter, vanaf 9 uur improviserend gedanst. Dorine Hoog is bedreven 5Ritmes docente.

Iedere 2de en 4de zaterdagavond van de maand organiseert Freedance een workshop (blote-voeten-)dans vanaf 19:30 uur.

Theatersport

In ons huis strijden theatersportgroepen regelmatig tegen elkaar. Het publiek bepaalt in deze wedstrijden de inhoud van de te spelen scènes.

KEK, Aangenaam Verrast, Iets Anders en De Ninja’s dagen hun tegenstanders dit seizoen uit!

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor actuele data.

Voorstellingen

Beginnende makers, studentenverenigingen, amateurclubs en semi-professionals tonen jaarlijks hun kunsten in onze studio’s. Ook CD-presentaties, bandoptredens en liedjesprogramma’s staan met regelmaat bij ons op de planken.

Op onze Facebookpagina vind je alle actuele informatie!

The Kulture of Hype&Hope

The Kulture of Hype&Hope is een urban dance event voor de groei van de hiphop-scene, voor de liefde voor de dansvorm, voor het inspireren én geïnspireerd raken door urban dansers uit binnen- en buitenland. Met internationale juryleden, 1-on-1 battles, lezingen en The Hypest Cypher.

Alle informatie vind je hier.