Missie
Onze Stichting heeft als doel de culturele sector te faciliteren en het monumentale pand te beheren en exploiteren.

Om de maatschappelijke doelstelling en missie waar te kunnen maken, wordt de Stichting ondersteund door de Gemeente Utrecht. Er is geen winstoogmerk.

In ons huis is íedereen met een cultureel of creatief plan welkom. Het huis is dusdanig ingericht dat iedereen uit de voeten kan; van hiphopper tot operazanger, amateur en professional, jong en oud, non-profit organisatie of particuliere initiatief. We zijn als Stichting aangesloten bij het netwerk PACT Utrecht om diversiteit en inclusie binnen onze organisatie en cultureel Utrecht te bevorderen. Heb je vragen over onze visie en concrete afspraken op het gebied van diversiteit en inclusie, laat het ons weten.

We proberen zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. Zo denken we na over zaken als energieverbruik, afvalscheiding en hoe we huurders actief kunnen helpen duurzaam te werken. Op de werkvloer betekent dat bijvoorbeeld gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen, hergebruik van materialen en terugdringen van afvalstromen. Maar we maken ook grotere keuzes zoals investeren in energiezuinige LED-theaterlampen voor onze zalen.  Wil je meer weten of onze duurzame keuzes, neem dan gerust contact op.